Om du letar efter något magiskt att göra till våren, bör du överväga att resa till Paris för att uppleva någon av de många musikaliska magin som staden har att erbjuda. Paris är en av de mest dynamiska städerna i världen när det gäller musik, och det finns något för alla att njuta av.

Oavsett om du är ute efter klassiska symfonier, jazz, pop, rock eller något annat musikaliskt, kan du hitta en musikupplevelse som passar just dig. Några av de hetaste konsertlokalerna i staden inkluderar Palais Omnisports de Paris-Bercy, Grand Rex, La Cigale och Olympia. Oavsett vilket ställe du väljer, kommer du att ha en oförglömlig upplevelse. Ta en titt på nätet om du vill ha bra priser på flyg. 

Många fantastiska musikupplevelser

För de som är intresserade av klassisk musik, finns det många av de stora symfoniska orkestrarna som spelar i Paris, inklusive Paris Opera Orchestra och Radio France Philharmonic Orchestra. Du kan också njuta av några av de stora kompositörernas verk, som Mozart, Beethoven och Bach, som alla har framträtt i staden.

För de som är ute efter en mer modern musikupplevelse, finns det många fantastiska jazzklubbar och rockklubbar att välja mellan, inklusive La Villette Jazz Club, La Maroquinerie, Divan du Monde och Le Trianon. Här kan du uppleva allt från lokala jazzband till internationella popstjärnor.

Oavsett vilken musikgenre du är intresserad av, kan du hitta något som passar dig i Paris. Det finns många stora konserter som hålls i staden under våren, så se till att boka dina biljetter i tid och upplev någon magisk konsert i Paris till våren.