Musik är något som engagerar oss och för många så är Ozzy Osbourne den legend som man gärna lyssnar på. Denne brittiske rocksångare som blev känd genom sin grupp Black Sabbath har under årens lopp gjort oss förskräckta, förvånade och oerhört glada. Numer så bor Osbourne i USA och Beverly Hills Los Angeles. I år 2020 fyller legenden 72 år och är fortfarande lika aktuell.

Inställt Sverige besök

Det var i oktober 2019 som det meddelades i media att spelningen som skulle varit på Friends Arena den 22 februari 2020 måste ställas in på grund av en nackskada som han ådragit sig tidigare. Live Nation som arrangerar spelningen meddelar att förhoppningsvis kommer att bli konsert under 2021. Det återstår att se om gamlingen tillfrisknar och kan ge den efterlängtade konserten. Tillsammans med Judas Priest så kan detta bli en kväll att minnas och kanske den sista spelningen man kan få uppleva med legenden Ozzy Osbourne.

Mer med Ozzy Osbourne

Dock så finns ju musiken där så vi ändå kan njuta av Ozzy’s stämma. Det har även kommit en spelautomat för den som inte får nog av artisten. Detta visar på hur stor han är som artist. Det finns även en biografi om Ozzy som helt klart är läsvärd. Han har gjort en hel del avtryck i rockhistorien och mycket av det som hänt tas upp i boken. Det finns inte många tråkiga sidor i boken och du kan få dig många goda skratt under läsningen av denna bok.