Det är inte alltid lätt för föräldrar och släktingar att veta vilka kläder som ungdomar uppfattar som snygga och trendiga idag. Men det finns hjälp att få. Fråga till exempel i din närmaste klädaffär vad som för tillfället är på modet. Eller vänd dig till dina barns vänner eller vännernas föräldrar. De kan säkert hjälpa dig om ditt barn inte berättar själv.

Det finns gott om olika klädmärken. Några är gamla och klassiska som Adidas eller Björn Borg, men även Calvin Klein, Levis och Roxy är populära. Ta god tid på dig och fråga gärna dina ungdomar vad de själva tycker. Det är trots allt de som kan ge dig de bästa svaren.

Köp häftiga kläder online

Om dina tonåringar gillar musik, vilket de flesta gör, kanske de gillar tuffa kläder och gärna med deras favoritartister som tryck. På nätet finns det gott om häftiga kläder som säkerligen kommer att glädja din ungdom. Klicka dig vidare här för att hitta alternativ. En annan innegrej bland ungdomar just nu är second hand-plagg. Det handlar både om att de tänker på miljön och att de vill ha unika plagg som speglar deras personlighet. Prata med dina ungdomar om vilka kläder just de gillar.